Bu web sitesi size en iyi deneyimi sunmak için çerezleri kullanmaktadır. Çerez Politikası ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında KVKK Aydınlatma Metnini okudum, kişisel verilerin işlenmesine dair Açık Rıza Metninde belirtilen hususları kabul ediyorum.

-1.500₺ ve Üzeri Kargo Ücretsiz -

YENİ Natürel Birinci Zeytinyağı 1 Litre Teneke Ambalaj – Filtresiz

475,00₺

Rafine ve Riviera yağlar gibi ısıl işlem görmediği için vitamin ve minareler açısından bu yağlardan çok daha üstündür. Kahvaltıda, salatalarda, soğuk/sıcak yemeklerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Soslara lezzet katar. Soğuk yemekler gibi sıcak ye

Adet:
-
+

Erken Hasat Soğuk Sıkım Natürel Birinci Zeytinyağı


2024 / 2025 Hasadıdır.


Serbest asitlik değeri oleik asit cinsinden yüzde 0,8 ve 2.0 arasındadır.
Yağ asitleri miktarı toplam yağ içerisinde yüzde 0,8’e kadar olursa, natürel sızma zeytinyağı, yüzde 2’ye kadar olursa natürel birinci zeytinyağı olarak sınıflandırılır.
Rafine ve Riviera yağlar gibi ısıl işlem görmediği için vitamin ve minareler açısından bu yağlardan çok daha üstündür.
Yoğun oksijen taşıyan poyraz rüzgarlarının hakim olduğu Gömeç Boztepe ve Taylıeli Kuşça Mevkilerinde ki bahçelerimizde bulunan deniz havası ve Kaz Dağlarından gelen yoğun oksijen yağlarımızın karakteristik özelliği olan EGE OTLARI, YEŞİL DOMATES ve KARAHİNDİBA aromalarını vermektedir.
Erken dönemde (Sonbahar Başlangıç Döneminde), henüz “çağla” halinde ve yeşil renkte olan, çok yağlanmamış ve içindeki aromaları en iyi şekilde yansıtan zeytin meyveleri daha yere düşmeden toplanır. Hiç vakit kaybetmeden sıkım haneye getirilerek günümüzün en modern zeytin sıkma teknolojisi olan Kontinü Sistemde, 26 °C sıcaklık aşılmadan soğuk sıkım yöntemiyle sıkılır.
Zeytinyağı sıkıldıktan sonra filtre edilmeden, paslanmaz çelik, konik stoklama tanklarına alınır. Bu tanklarda zeytinyağına posa çöktürme işlemi uygulanır. Zeytinyağı tankının dibindeki tortu ilk üç ay boyunca, artık kalmayana kadar düzenli olarak alınır.
Zeytinyağının olumlu özellikleri olarak kabul edilen ve erken hasat zeytinyağlarında yoğun olarak hissedilen damakta acılık, genizde yakıcılık ve baskın meyvemsilik, fenolik bileşenlerin ve antioksidan özelliklerin zenginliğinden kaynaklanmaktadır.
Kahvaltıda, salatalarda, soğuk/sıcak yemeklerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Soslara lezzet katar. Soğuk yemekler gibi sıcak yemeklerde de hatta kızartmalarınızda da kullanabilirsiniz. International Olive Council 220°Ckaynama noktasıyla zeytinyağının en dayanıklı yağlardan biri olduğunu ve bu ısıda bile yapısını koruyabilen nadir yağlardan olduğunu açıklamıştır.
Ürün Faydaları :


– Zeytinyağının doğal lezzeti ile yemekler daha iştah açıcı hale gelir.
– Dengeli tadı ile sofralarınıza eşsiz bir aroma katar.
– Soğuk sıkım işlemi, zeytinyağının tüm besin değerlerini ve aromasını korur.
– Sağlıklı yağ asitleri ve vitaminler sayesinde kalp ve damar sağlığı desteklenir.
– Anti-inflamatuvar özellikleri ile vücut sağlığınızın korunmasına yardımcı olur.
– Yüksek pişirme sıcaklıklarına dayanıklı yapısı sayesinde kızartmalarda bile kullanılabilir.
– Yüksek antioksidan içeriği ile oksidatif stresle mücadelesine yardımcı olur.
– Saç ve cilt sağlığına iyi gelir.


Teknik Özellikler:
– Sınıfı: Natürel Birinci Zeytinyağı
– Kapasite: 1 litre
– Ambalaj: Hava almayan, kaliteli teneke kutu
– Filtreleme: Filtresizdir. Dekantasyon ile posa dibe çökertilerek ambalajlanmıştır. İçinde Tortu olabilir.
– Üretim Bölgesi: Burhaniye, Gömeç, Türkiye
– Sertifikalar: –
Kullanım koşulları:
– Serin ve güneş görmeyen yerde muhafaza ediniz.
– Hava ile uzun süreli temasından kaçınınız. Tenekeyi delmeyiniz.
– Soğukta donabilir, tekrar çözünmesi kalitesini etkilemez.


Kategoriler: Erken Hasat Natürel Birinci Zeytinyağı, Zeytinyağı
Etiketler: erken hasat, naturel, zeytinyağı, soğuk sıkım , birinci , filtresiz

Benzer Ürünler

Cart Product

New badge product

3 × $70.00
Cart Product

Soldout new product

4 × $80.00
Cart Product

New badge product

2 × $50.00
Total 220$